Kompassin kesäwebinaarit 2020

Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ennakkoilmoittautuminen on kutsujen lähettämisen kannalta välttämätöntä: Ilmoittaudu: kompassi@kompassi.org

Kesäwebinaarit toteutetaan Teams -sovelluksen kautta (toimii myös nettiselaimessa). Voit osallistua joko nettiselaimen kautta, MS Teams -sovelluksella tai mobiililaitteen Teams-app’lla. Puhelimella soittamalla osallistuminen ei valitettavasti onnistu. Emme valitettavasti voi tarjota teknistä tukea webinaariin osallistumiseen. Kysymyksiä voi webinaarin aikana esittää joko keskustelu/chat -kenttään, tai klikkaamalla ”nosta käsi” -ikonia.

Ke 24.6. klo 18. Yhteiskunnalliset utopiat ja toivon tulevaisuus. Vieraana VTT ja entinen kansanedustaja Jouko Jääskeläinen, joka kertoo tuoreesta kirjastaan Toivon tulevaisuusLue lisää.

Ke 1.7. klo 17-19 Onko Suomi EU:ssa ajopuu?
Ajankohtaisista EU-aiheista, kuten kriisipaketista, liittovaltiokehityksestä ja EMU:n tulevaisuudesta keskustelemassa mm. Sari Essayah ja Esa Erävalo.

Ke 12.8.2020 klo 17-19 Suomi – luterilaisempi kuin luulit
Mukana On the Legacy of Lutheranism in Finland: Societal Approaches sekä Kaappiluterilainen kansa -kirjojen toimittajat FT, kielentutkija Kaius Sinnemäki ja VTT Anneli Portman. Keskustelemme mm. em. kirjojen pohjalta mm. siitä, miten luterilaisuuden vaikutus näkyy suomalaisessa kulttuurissa ja yhteiskunnassa, sen eri aloilla. Lue lisää.

Ke 19.8. klo 17-19 Tarvitaanko Suomeen uusi konservatiivipuolue?
Onko edessämme puoluekentän uusjako? Lue lisää täältä.

Ilmoittautumiset kesäwebinaareihin kompassi@kompassi.org