Kraaterin kokoinen aukko? Tarvitaanko Suomeen uusi puolue?

Ilmoittaudu webinaariin: kompassi@kompassi.org

Puoluekenttä Suomessa on ollut elossa viime vuosina. Edellisen hallituskauden aikana Suomeen syntyi kaksi uutta eduskuntapuoluetta. Onko Suomessa ”kraaterin kokoinen aukko” uudelle ”räyhäkälle, mutta ihmisarvoa kunnioittavalle maaseutupopulistiselle kristilliselle puolueelle” tai jollekin muunlaiselle uudelle puolueelle? Ovatko puolueet ikuisia? Millaisissa tilanteissa uuden puolueen perustaminen on perustelua? Miltä perinteisen ”keskustaoikeistolaisen” / kristillisdemokraattisen liikkeen tulevaisuus näyttää Euroopan tasolla, ja miten puolueita pitäisi brändätä uudelleen?

Muun muassa tällaisista kysymyksistä keskustellaan Kompassin kesäwebinaarissa ke 19.8. klo 17-19.

Mukana mm. kd:n puoluesihteeri Asmo Maanselkä, Sinisen tulevaisuuden vpj Tiina Ahva, pitkäaikainen keskustavaikuttaja, YTM Ossi Martikainen … ja monia muita!

Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen on kutsujen lähettämisen kannalta välttämätöntä: kompassi[ät]kompassi.org 

Tilaisuuteen osallistutaan tietokoneen nettiselaimen kautta, Teams -sovelluksella, tai mobiililaitteen Teams-app’lla. Puhelimella soittamalla osallistuminen ei valitettavasti onnistu. Emme valitettavasti voi tarjota teknistä tukea webinaariin osallistumiseen sen aikana.

Myös kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse etukäteen.