Kompassi

Tervetuloa ajatushautomo Kompassin sivuille! 

Ajatushautomo Kompassintarkoituksena on suomalaista yhteiskuntaa kehittävän yhteiskunnallisen tutkimuksen, keskustelun ja päätöksenteon edistäminen kristillisdemokraattiselta arvopohjalta. Yhdistys pyrkii toiminnassaan edistämään ihmisarvoa ja ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan harjoittamalla omaa tutkimus- ja julkaisutoimintaa. Yhdistys voi tarkoituksensa toteuttamiseksi järjestää tilaisuuksia, seminaareja ja muuta toimintaa sekä ylläpitää tarvittavaa yhteistyöverkostoa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää keräyksiä ja arpajaisia, omistaa toimintaansa varten tarpeellista kiinteää ja irtainta omaisuutta ja, hankittuaan tarvittaessa asianomaisen luvan, vastaanottaa taloudellista tukea sekä testamentti- ja muita lahjoituksia. Yhdistys voi jakaa apurahoja yhteisöille ja luonnollisille henkilöille tarkoituksensa toteuttamiseksi sekä tukea taloudellisesti yhdistyksen tarkoitusta edistävää toimintaa. Tuen jaosta ja toiminnasta päättää yhdistyksen hallitus.

Ajatushautomon perustamiskokous pidettiin 16.3.2016 ja se on rekisteröity PRH:n yhdistysrekisteriin.

Ajatushautomo Kompassi on Wilfried Martens Centre for European Studies (WMCES) -ajatuspajan yhteistyöjäsen, sekä Sallux-ajatuspajan jäsen.

Ajatushautomo Kompassi ry:n hallitus 2018

Sauli Ahvenjärvi, TkT (PJ)
Jouko Jääskeläinen, VTT
Juhani Laurinkari, prof. emer.
Mia Puolimatka, KTT
Esa Erävalo, Ph.D.
Tomi Kuosmanen
Tapio Luoma-aho, siht.

Yhteystiedot

Email. kompassi(ät)kompassi.org

Puheenjohtaja
Sauli Ahvenjärvi
sauli.ahvenjarvi(ät)kompassi.org

www.kompassi.org

Vastaa